Gran afluència de públic aquest Nadal en el Cosmolúdic i la pista de gel

La Paeria valora molt positivament l’afluència de públic que han tingut tant el Cosmolúdic com la pista de gel
 

 

Per segon any consecutiu i desprès de l’èxit de la primera edició, les àrees de joventut  i ensenyament de l’Ajuntament de Balaguer van obrir Cosmolúdic, el saló pels infants i nens fins a 14 anys, durant el període de vacances escolars de Nadal.
    La Paeria fa un balanç molt positiu del saló infantil Cosmolúdic al pavelló Inpacsa, que va estar obert del 27 de desembre al 5 de gener, amb la venda de més de 4.700 entrades durant la seva obertura.
    El saló d’enguany ha comptat amb moltes novetats, entre elles, una ampliació de la zona de tallers, concretament l’espai Cassiopea, amb l’Univers com a centre d’interès. També hi havia jocs, un nou circuit de psicomotricitat amb dues tirolines gegants, un espai de lectura, un gran sorral i piscina de boles gegant, entre altres activitats dissenyades perquè els més menuts s’ho passessin d’allò més bé, sols i en família. La Via Làctia, d’altra banda, ha continuat sent el referent cultural del saló. Música, dansa, teatre, titelles i circ han estat els eixos protagonistes d’aquest espai.
    Per altra banda, la pista de gel a la Plaça Mercadal, ha estat un altre dels referents de l’oci de la ciutat durant el mes de desembre i les festes nadalenques.
    Més de 7.000 persones hauran passat des de que va obrir la pista de gel pel pont de la Puríssima, fins aquest passat diumenge 12 de gener, gairebé 6 setmanes en funcionament.  Com l’any passat, els alumnes dels centres educatius de la ciutat, tant de primària com de secundària, han pogut fer ús també de la pista com una activitat escolar.
 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per