Finalitzen els tallers del programa Col·labora per usuaris dels Serveis Socials

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera, a través del Pla d’Inclusió Social, ha organitzat tres tallers adreçats a famílies usuàries dels Serveis Socials. Aquests tallers pertanyen programa Col·labora inclòs en el  projecte Forma’t que s’ha desenvolupat amb dos programes: el Llindar, que es va fer durant el mes de maig, i el Col·labora, que es va acabar el passat mes de desembre.
    El programa Col·labora ofereix a les persones que hi participen recursos i eines pràctiques per millorar les seves competències en la incorporació al món laboral, mitjançant tres tallers participatius de dos sessions de dos hores cadascun.
    El primer taller va ser sobre “Orientació laboral”, i s’hi va treballar l’elaboració del currículum i la carta de presentació.
    El segon taller sobre “Habilitats socials i comunicatives” va treballar totes les habilitats que són necessàries per poder dur a terme un bon procés d’integració laboral, com ara els nivells d’autoestima, la comunicació verbal i no verbal, la confiança i la responsabilitat.  
    I en el tercer taller, el grup de participants es va desplaçar als Horts Urbans de Slow Food, per veure in situ una ocupació (com es cultiva la terra) i van treballar habilitats de cooperació, de convivència i treball comunitari.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per