Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Marguerida de Monferrato

La Fundació Marguerida de Montferrato presentarà el proper 24 de gener, a les 8 del vespre, l’exposició Impactos de Ramón Cerezo.
    Aquesta exposició estarà oberta fins el proper 18 d’abril, i està composta per instal·lacions, escultures, vídeo i fotografia. Ramón Cerezo ha treballat amb blocs cúbics de formigó de diferents mides que durant el procés de realització han patit cops i impactes; transformacions que mostren una metàfora del caos còsmic.
    D’aquesta manera Ramón Cerezo ens parla de la complementarietat que guarden entre si la destrucció i la creació. Dues accions contràries que, consecutives, compleixen amb la funció de la propagació: estadis en els quals es produeix el procés artístic que, com a conseqüència, genera l’objecte artístic.
    Ramón Cerezo (Barberà del Vallès, Barcelona, 1958) desenvolupa el seu treball principalment en l’escultura però sense oblidar altres suports com el vídeo o la fotografia. La seva obra ha estat mostrada en un extens nombre d’exposicions i fires d’art a Europa.
    L’horari de l’exposició és de dimarts a divendres de 10.30 h a 14 h i de 17 h a 20.30 h. Dissabtes de 11 h a 14 h.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per