Escoles de Balaguer treballen les matemàtiques d’una forma més lúdica amb Rubikids

Rubikids és un projecte creat per Mònica Boladeres de la Ràpita, que exerceix de professora de matemàtiques. Un projecte que neix amb la idea d’ensenyar matemàtiques lúdicament a través del cub i la piràmide de Rubik. Amb més de dos anys d’experiència, el seu lema és “juga, aprèn i diverteix-te”. Aquest projecte l’ha dut a terme tant a nivell nacional com internacional, ha estat per diferents escoles d’Amèrica del Sud, comprovant que els infants no només aprenien sinó que a més a més els desperta curiositat a part de guanyar paciència i memòria entre altres virtuts, com ara la lògica i el raonament.
    Durant aquest mes de gener, Rubikids estarà present en diversos centres educatius de la ciutat per dur a terme el seu projecte a través d’unes sessions subvencionades per l’Ajuntament de Balaguer.
    Aquestes sessions es treballaran amb alumnes de 5è i 6è de primària, amb l’objectiu de treballar lúdicament el contingut de matemàtiques i de preparar-los per les competències bàsiques.
    Entre aquesta setmana i la vinent, Rubikids estarà present a l’Escola Vedruna, l’Escola Pia, l’Escola Gaspar de Portolà i La Noguera, ensenyant el seu mètode revolucionari per aprendre de les matemàtiques d’una forma diferent.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per