Els alumnes que participen al Reforç Educatiu de Càritas van gaudir del Tió

A finals de desembre, els alumnes del projecte de Reforç Educatiu que participen van poder gaudir del Tió de Nadal. Durant el matí el mestre pastisser Pepe Daza, va preparar un taller de Tradicions Nadalenques i els va preparar un tortell de Reis i torrons que van degustar al berenar. Grapats va donar peluixos i material escolar. Van fer un taller de costura, on van confeccionar bosses amb samarretes donades per la regidoria d’Esports de la Cursa de la Dona, material escolar també donat de campanyes i actuacions anteriors en benefici de Càritas.
    Gràcies a accions com aquestes, ajuden a nens i nenes amb hàbits d’estudi i sobretot valors.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per