El Sisvial CB Balaguer acaba la primera volta amb una derrota a Sant Cugat

    El Sisvial Club Bàsquet Balaguer va disputar l’últim partit de la primera volta del campionat a casa de l’European International School de Sant Cugat del Vallès, últim classificat i que tan sols havia guanyat un partit.
    Els Balaguerins no van començar el partit amb la intensitat necessària i des d’un bon moment els locals van anotar fàcilment i aconseguien posar-se per davant al marcador, 16-6 al primer quart, mentre que el Sisvial s’estancava atac rere atac.
    Tot i que el segon quart els balaguerins van millorar una mica en atac, no era suficient i seguien concedint cistelles fàcils als locals, 34-19 a la mitja part.
    A la represa el Balaguer va sortir decidit a millorar les coses, i gràcies a la seva millora en defensa aconseguien retallar la diferència del marcador a 6 punts 43-37 a falta de 2 minuts pel final del 3r quart, però un parcial de 13 a 1 tornaven a posar una diferència de 14 punts al marcador i que semblava impossible de remuntar.
    Al final 66-54, derrota dura per 12 punts de diferència i la pròxima jornada el Balaguer començarà la segona volta del campionat a la pista del líder de la classificació el CB Sant Jordi.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per