El Consell Comarcal contracta 16 persones en el Programa Treball i Formació 2019

El Consell Comarcal de la Noguera s’ha acollit un any més al Programa Treball i Formació, i ha contractat 16 persones que complien els requisits de la convocatòria, adreçada a persones aturades, preferentment més grans de 45 anys, que han exhaurit la prestació per desocupació i/o subsidi o bé són beneficiàries de la renda garantida de ciutadania.
    El Consell Comarcal va contractar el passat 23 de desembre, 4 persones per a un període de 12 mesos i 12 persones durant 6 mesos, per fer tasques de manteniment, sanejament i millora d’equipaments, d’espais i de serveis públics a vint-i-cinc pobles de la comarca de la Noguera.
    A l’acte de presentació del programa hi han assistit les persones participants i la vicepresidenta i el gerent del Consell Comarcal de la Noguera, Anna Maria Calvís Munsó i Jordi Oronich Ruiz, respectivament.
    L’objectiu del Programa Treball i Formació és facilitar a les persones en situació d’atur amb més dificultats per accedir al mercat laboral la millora de la seva ocupabilitat facilitant-los les competències professionals mitjançant experiència laboral i alhora rebre formació amb vista a facilitar-los la inserció laboral.
    Aquest programa està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, el Servicio Público de Empleo Estatal i cofinançat pel Fons Social Europeu.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per