El Balaguer Piera Ecoceràmica continua líder en la lliga de Divisió d’Honor

    El Balaguer Piera Ecoceràmica va tornar a imposar-se abans de les vacances de Nadal al Suris Calella, per 4 a 2, acabant imbatut la primera volta de la Lliga de Divisió d’Honor Femenina, amb 11 victòries en els 11 encontres disputats.
    Natalya Prosvirnina i Svetlana Bakhtina es van imposar amb claredat a totes les seves rivals per 3 a 0, en el primer cas contra Alba Fernández i Claudia Pérez, i en el segon contra Aiko Sánchez i Alba Fernández, mentre que la jugadora benjamina Neus Roma va debutar amb dues derrotes substituint Anna Biscarri.
    El Balaguer Piera Ecoceràmica s’acomiadava així de l’any i de la primera volta de la lliga essent l’únic equip imbatut i clarament destacat al capdavant de la classificació.
    El passat 11 de gener, va començar la segona volta amb una nova victòria, davant l’Autoescola Tatchepol Ripollet per un clar 5 a 1.
    Les balaguerines només van cedir el primer partit en que Anna Biscarri va caure per 0 a 3 (7-11, 6-11, 6-11) davant Elena Parente, però a partir d’aquí tot van ser victòries. Primer Svetlana Bakhtina es va imposar a Marta Peñarando per 3 a 0 (11-6, 11-4, 11-4), deprés va ser Natalya Prosvirnina la que va guanyar Aina Mogas també per un clar 3 a 0 (11-5, 11-3, 11-1). Anna Biscarri es va imposar al següent partit a Marta Peñarando per 3 a 1 (11-13, 11-2, 11-9, 12-10). Natalya Prosvirnina va tornar a endossar un 3 a 0 a Elena Parente (11-1, 11-6, 11-4), igual que Svetlana Bakhtina a Aina Mogas (11-2, 11-5, 11-8), deixant el marcador final en aquest 5 a 1 per al Balaguer Piera Ecoceràmica.
    Aquest diumenge 19, al Molí de l’Esquerrà  apartir de les 11 h, s’enfrontaran contra el Leka Enea de Irún, esperant continuar la ratxa de victòries.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per