Caixabank va fer una donació a l’Estel per poder fer varies activitats durant el 2019

Aquesta donació ha permès que durant el passat 2019 es poguessin dur a terme moltes activitats

 

A finals de l’any passat, el Sr. Josep Galve Badia, director de banca d’Institucions Lleida a Caixabank, acompanyat per la Presidenta de l’entitat, l’Associació Estel, Susana Caba Alarcón van visitar les instal·lacions.
    Durant els darrers dotze mesos aquesta entitat bancària ha fet diverses donacions que sumen la quantitat de 13.000€ i que han servit per poder fer vàries activitats. Entre aquestes, hi ha hagut la compra d’equipament per a la nova llar residència i pel finançament dels actes de celebració dels aniversaris de l’entitat i el club esportiu L’Estel durant aquest acabat 2019: creació dels logos commemoratius, la cursa solidària, plantada de roselles, participació en la Nit de l’esport de Balaguer, sopar de celebració dels aniversaris i l’acte de reivindicació del dia de la discapacitat del 3 de desembre que va concloure els actes del passat any, que van celebrar el 40è aniversari de l’Associació i el 25è aniversari del Club Esportiu, actes molt emotius i de gran participació.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per