Acte oficial de la presentació de Balaguer com a Ciutat del Bàsquet Català 2020

L’any 2000 es va iniciar aquest projecte que consisteix en nominar, cada any, una ciutat, vila o poble de Catalunya com a Ciutat del Bàsquet Català, on durant tot l’any es celebren activitats i actes esportius, socials i culturals referents al basquetbol.
    La finalitat d’aquesta iniciativa és doble, per una banda el reconeixement dels homes i dones del bàsquet de l’àmbit territorial escollit, que amb la seva tasca i dedicació desinteressada, han propiciat el seu desenvolupament, creixement i popularització, en el seu municipi, i d’altre significar també aquells territoris on el bàsquet troba dificultats per desenvolupar-se i és necessari un recolzament i un suport que faci conèixer els seus valors formatius, esportius i cívics.
    La presentació oficial tindrà lloc el proper 25 de gener, on es farà una recepció  i  presentació  amb  les  autoritats  i  representants  corresponents de  l’Ajuntament,  Club  Bàsquet  Balaguer  i  Federació  Catalana  de  Bàsquet,  de l’esdeveniment que es portarà a terme durant tot l’any. L’acte estarà obert a tothom. Les activitats es duran a terme duran tot l’any, a part de les activitats esportives marcades en el calendari, també n’hi haurà algunes de caràcter més tècnic (així com clínics i xerrades) i altres a nivell escolar, que aniran a càrrec del Club Bàsquet Balaguer.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per