18 nedadors del CEN Balaguer han estat premiats en la III Diada de la Natació de Lleida

    El passat dilluns 23 de desembre, 18 nedadors del Club Esportiu Natació Balaguer, van estar premiats en la celebració de la III Diada de la Natació Lleidatana que es va dur a terme al paranimf de la Universitat de Cervera, pels resultats de la temporada 2018-19.
    Els nedadors premiats van ser: Marian Junior, Clàudia Bravo, Guillem Puig, Joel Farré, Elia Sanmartín, Berta Sanmartín, Laia Palacin, Lluís Pijuan, Arnau Montpeat, Genís Giné, Huc Ramonet, Aurembiaix Pifarré, Arnau Pifarré, Berta Benseny, Giuliani Alexandru, Jordi Suñé, Jaume Pallé i Martí Nosas.
    En la mateixa diada, també es va premiar el Xè aniversari de la Travessia del Pantà de Sant Llorenç, organitzada per aquest Club i que és l’única travessa de les Terres de Lleida.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per