Xerrada per prevenir les addiccions a les noves tecnologies al Consell Comarcal

L’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera a través del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) va organitzar el taller “Què s’amaga dins les pantalles?” en el qual van participar les famílies usuàries del SIS.
S’hi va explicar què són les addiccions a les noves tecnologies, com es poden detectar, i com es pot actuar per prevenir-les. Serveix també  per conscienciar a pares i mares dels avantatges i dels perills de l’ús de les noves tecnologies com videojocs, jocs d’atzar en línia, apostes, xarxes socials, mòbils, ordinadors, etc.
 Aquest taller el va impartir Anna Solà, tècnica del Pla Local d’Inclusió Social, i  forma part del Catàleg d’activitats de la Mesa de Salut Jove de la Noguera.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per