Victòria agònica per un Sisvial CB Balaguer que ha guanyat 7 dels últims 8 partits jugats

Aquest passat dissabte  14 de desembre, el Sisvial Balaguer rebia el CB. Cerdanyola B, un equip situat a la part mitja alta de la classificació.
    Tot i la igualtat en els primers minuts del matx, 13-13 a la fi del 1r quart, els visitants imposaven la seva superioritat física i s’avançaven al segon quart arribant a la mitja part amb el marcador desfavorable de 22-31. El Balaguer tot i no estar malament en defensa, no podia realitzar el seu joc en atac, degut al gran físic dels jugadors interiors i exteriors del Cerdanyola.
    El Sisvial va començar la segona part amb una altra imatge, i tot i que tan sols es va reduir la diferència a 7 punts del marcador, les sensacions eren molt diferents a les de la 1a part.
    I així es va demostrar a l’últim quart, quan a falta de 25 segons per acabar el partit, el Balaguer jugava una última posició en atac per empatar el partit a 59 o fins i tot per guanyar-lo. I gràcies a dos tirs lliures anotats a falta de 5 segons empataven el matx pel Balaguer i s’aconseguia anar a la pròrroga. En aquest últim període els Balaguerins van rematar la feina, i amb un parcial favorable de 14 a 8, aconseguien una victòria de prestigi (73-67)que els apropa a l’objectiu de la temporada que és la permanència.
    Aquest dissabte el Balaguer jugarà a casa contra el CB Sant Pere, 7è classificat.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per