Presentació del calendari solidari dels Mossos d’Esquadra a favor dels malalts d’Alzheimer

El Cos de Mossos d’Esquadra, un any més es solidaritza amb la causa i presta el seu suport col·laborant amb la FAFAC (Federació d’Associacions de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Catalunya) i amb les diferents AFA’s (Associació de familiars de malalts d’Alzheimer) de cada municipi. Cal esmentar que en aquest àmbit i durant el 2019, la FAFAC ha impulsat 18 programes sociosanitaris que han beneficiat directament a un total de 1.071 persones a través de 20 entitats distribuïdes per tota Catalunya. En aquest sentit i amb aquesta finalitat, el CME hi col·labora editant i ajudant en la distribució d’un calendari solidari relacionat amb aquesta causa. El calendari solidari 2020 (7a edició) pretén conscienciar i sensibilitzar a la societat en general per tal que, amb una petita aportació econòmica, es pugui col·laborar amb les AFA’s. Els beneficis de la seva venda aniran íntegrament destinats a la FAFAC.
    A la Noguera, els punts de venta d’aquest calendari solidari s’han distribuït a Balaguer, a la Merceria Bonet, Papereria Marta, Floristeria El Ram, Jar Toys, Clínica Dental Dra. Rosselló, l’Arlequí, Espai Lector Nobel, Nacex, Estanc San Agustín, Crash, Tress, a les residencies Santa Maria, Sant Domènec i Comtes d’Urgell, Hospital Hestia i a la Comissaria dels Mossos d’Esquadra. També a Artesa i Ponts.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per