Oberta la convocatòria 2019 pels ajuts Leader per la creació i millora d’empreses

Ja es poden sol·licitar les subvencions Leader per crear, ampliar i millorar les empreses situades a qualsevol municipi de la Noguera i a Alfarràs, Almenar, Alguaire, Corbins, la Portella i Vilanova de la Barca. El termini màxim de presentació de sol·licituds s’acaba el dia 15 de gener.
    Els ajuts, gestionats pel Consorci GAL Noguera Segrià Nord, estan orientats a empreses, emprenedors i emprenedores que vulguin invertir empresarialment en negocis de serveis, turístics, de transformació agroalimentària, comerços, serveis a la població i indústries. Les inversions elegibles han de ser com a mínim de 12.000 euros sense IVA i l’import de l’ajut pot ser entre un 20% i un 40% de les despeses elegibles. Dins de les inversions subvencionables s’inclou l’obra civil i les instal·lacions, equipaments, maquinària i mobiliari i honoraris tècnics de projectes d’execució d’obra.
    El Consorci GAL Noguera Segrià Nord realitzarà el 19 de desembre a les 13 h al Consell Comarcal de la Noguera una xerrada informativa per a totes les persones interessades. A més a més, el consorci disposa d’un servei d’atenció personalitzada per a totes les persones que vulguin emprendre o ampliar-la.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per