Les noies del Cudós Consultors encaixen una derrota davant del CB Morell

Aquest cap de setmana les balaguerines s’han de desplaçar fins a Sabadell, on no els posaran les coses fàcils

 

Aquest passat dissabte 14 de desembre i després del descans el cap de setmana del Pont de la Puríssima, a principis de desembre, el Cudós Consultors visitava la complicada pista del CB Morell.
    El partit va començar amb més errors que encerts per part dels dos equips, les defenses s’imposaven a l’atac però cap dels dos equips era capaç de trobar el seu joc. Malgrat això, les visitants van començar manant al marcador, amb una defensa sòlida i un atac un pèl espès però que va permetre que les visitants marxessin al descans amb una lleu avantatja de 16-25.
    A la represa, les locals van executar una defensa al límit del reglament, molt dura i amb molts contactes, que va provocar que en 20 minuts tan sols s’anotessin 7 punts. Malgrat mantenir la igualtat fins als darrers dos minuts, les balaguerines van veure com el Morell aconseguia endur-se el partit per 10 punts de diferència, i el marcador es quedava per 42-32.
    Aquest cap de setmana les noies del Cudós Consultors CB Balaguer, visitaran la pista del CN Sabadell, un rival d’entitat necessitat de victòries i que de ben segur que no els hi posarà les coses fàcils a les balaguerines essent un partit vibrant i espectan de resultats.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per