La Sucrera de Menàrguens representarà el dia de Nadal "La Ratonera"

El dimecres 25 de desembre, dia de Nadal, a les 19:30h i a la sala "Joan Baptista Xuriguera" de Menàrguens, el Grup de Teatre "La Sucrera" representarà l'obra "La Ratonera" d'Agatha Christie, seguint la tradició d'estrena nadalenca des de ja fa 30 anys.

Aquesta obra s'està representant a Londres de forma ininterrompuda des de l'any 1952. Representa un repte per al grup, ja que és un canvi de registre respecte d'altres obres representades fins ara, on sempre la vessant còmica era preponderant. Us convidem a tots a digerir el dinar de Nadal tot gaudint d'una vetllada de teatre.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per