L’Oficina Jove rep un premi de l’Associació Antisida de Lleida

    L’Oficina Jove de la Noguera ha estat guardonada en l’Acte d’Entrega de Premis de l’Associació Antisida de Lleida celebrat el 28 de novembre. L’entitat sense ànim de lucre els va premiar pel seu suport a la tasca de sensibilització en la lluita contra el VIH. La consellera comarcal, Isabel Planas, va ser l’encarregada de recollir el premi, acompanyada de la vicepresidenta 2a de la Diputació, Estefania Rufach, la coordinadora de l’Oficina Jove, Anna Porté i dels tècnics, Alba Codina i Xavi Farreny.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per