L’INS i l’AECC firmen un conveni millorant el serveis amb la lluita contra el càncer

L’AECC Lleida és un entitat que compta amb 550 voluntaris i atén de mitjana un miler de persones l’any

 

L’Institut Català de la Salut i l’AECC Lleida van firmar un conveni de col·laboració per millorar el servei a la ciutadania en la lluita contra el càncer.
    Els centres d’atenció primària de Mollerussa, Tàrrega, Cervera, Balaguer i les Borges Blanques amplien i consoliden els serveis d’atenció psicològica, els tallers de ioga i exercici físic per als pacients oncològics, gràcies a un conveni de col·laboració entre l’Institut Català de la Salut (ICS) i l’AECC–Catalunya contra el Càncer de Lleida.
    Diferents sessions als CAP d’atenció psicològica individual i grupal per a persones afectades de càncer i les seves famílies. Tots els serveis que ofereix l’AECC Lleida són gratuïts per als usuaris i, segons el conveni, que té una durada de quatre anys, la incorporació de nous tallers es consensuarà amb els centres d’atenció primària.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per