L’Escola Pia celebra la diada de Sant Josep de Calassanç amb moltes activitats

El passat dimecres 27 de novembre, l’Escola Pia de Balaguer estava de festa per celebrar el dia del seu patró, Sant Josep de Calassanç. En aquesta ocasió, la comissió responsable d’organitzar la jornada va creure oportú realitzar una Fira d’Entitats molt peculiar dins i fora de l’escola. Així doncs es van poder realitzar tot un seguit de tallers i activitats gràcies a la col·laboració del personal del SEM, la Guàrdia Urbana, els Bombers de la Generalitat, el CPAM, el Centre Excursionista de Balaguer i els Amics del Country de Balaguer.
    Els alumnes del centre, dividits per cicles i etapes, van poder gaudir d’una meravellosa jornada festiva no exempta d’aprenentatge i convivència, tot realitzant tallers de nusos, escalada, tir amb arc, excursions per la natura i entorn del Riu Segre al seu pas per la ciutat.
    Cal destacar que durant el matí es va buscar una estona lliure per degustar tots plegats al pati de l’escola una fantàstica xocolata desfeta per endolcir la festa.
    Una activitat que cada any celebren i gaudeixen tots els alumnes de l’escola amb diferents activitats fent  convivència entre tots els cursos del centre.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per