Escape Room al Museu de la Noguera per aquestes festes nadalenques

Els dies 27 de desembre, i 3 de gener, el Museu de la Noguera serà l’escenari de l’Escape Room - Les Relíquies del Poder. Un joc d’escapisme adreçat a joves a partir de 14 anys, una alternativa de lleure per que els més joves puguin gaudir en les seves festes escolars de Nadal.
    La llegenda de les relíquies de poder està a punt d’esdevenir realitat: qui posseeixi les tres relíquies serà immortal. Dos d’aquests objectes màgics es conservaven al Museu de l’Hermitage de Sant Petesburg i ara, finalment, s’hi podrà unir la que estava desapareguda des de l’edat mitjana: el plat de l’al-mulk (el poder) ha estat trobat a les excavacions arqueològiques del Pla d’Almatà de Balaguer i en aquests moments es troba al Museu de la Noguera. Les inscripcions al web de l’ajuntament.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per