Els alumnes de l’Escola Pia representaran en dos funcions l’obra Els Pastorets

L’AFA de l’Escola Pia va apostar l’any passat per recuperar aquesta bonica tradició a l’escola

 

Enguany els alumnes de l’Escola Pia representaran de nou l’obra de teatre Els Pastorets, un clàssic de les festes de Nadal, amb una representació el dissabte 21 i una altra el diumenge 22, ambdues a les 19 h a la mateixa escola.
    L’any passat l’AFA de l’Escola Pia va voler recuperar aquesta tradició de l’escola que anteriorment representaven els alumnes que cursaven 8è d’EGB. Actualment tots els nens i nenes de l’escola voluntàriament representen l’obra, essent prop d’una setantena d’alumnes des de P3 fins a 4t d’ESO, fent l’extraescolar de teatre, sota la direcció de l’actor i director local, Esteve Biel.
    En les funcions, a part dels protagonistes que són els alumnes de l’escola, es compta amb gran nombre de voluntaris, entre els quals hi ha pares, mares i familiars dels alumnes que ajuden als assajos així com amb els decorats, vestuari, maquillatge, llums... tot perquè sigui una gran estrena.
    Les entrades es venen a la mateixa escola i la recaptació es donarà a La Marató de TV3.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per