El nou recorregut de La Cavalcada i l’Estel d’Orient novetats d’aquest Nadal

Balaguer es prepara per viure unes festes de Nadal plenes de novetats en els diferents actes organitzats per la Paeria.
    La Cavalcada dels Reis Mags canviarà de recorregut. Aquest any els tres Reis arribaran a l’església de Sant Domènec, recorreran l’avinguda Pere III i finalitzaran el seu recorregut a la Casa de la Paeria. Una altra novetat serà l’aparició de personatges propis de la ciutat, com el Sereno, a la cavalcada. Personatge que té totes les claus de la ciutat i que ajudarà als tres mags i les tres patgesses a accedir a les cases.
    Una de les principals novetats és la incorporació de l’Estel d’Orient com a element, que ens ha de servir per reivindicar el cel del Montsec com atractiu turístic de la ciutat. En aquest sentit, s’ha organitzat un concurs d’Instagram per fotografiar aquest estel, que durant totes les festes, des del 7 de desembre al 5 de gener, migrarà de balcó en balcó per la ciutat. Les bases es poden consultar a la web de la Paeria de Balaguer concursnadal.balaguer.cat i el premi són unes entrades pel COU (Centre d’Observació de l’Univers).

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per