El Cudós Consultors disputa un cap de setmana a Manisses amb dos victòries i dos derrotes

Aquest cap de setmana el Balaguer Cudós Consultors ha disputat 4 encontres en la concentració corresponent a la Jornada 3 de Primera Divisió celebrada a Manises (València) amb un saldo equilibrat de 2 victòries i 2 derrotes que el situa a la 5a posició a la classificació general.
    En el primer encontre del dissabte el Balaguer Cudós Consultors es va imposar amb claredat al Vilablareix-Esparraguera per 5 a 1, amb dos partits guanyats de Loredana Dorca, dos de Gemma Lladonosa, i un de la debutant Núria Gebelli.
    A continuació el Balaguer va cedir un 2 a 4 davant el CTT Bàscara, amb un punt de Loredana Dorca i un de Gemma Lladonosa.
    El diumenge el Balaguer cedien un ajustadíssim 3 a 4 davant el TT Cassà. Tan Loredana Dorca com Gemma Lladonosa guanyaven els seus dos partits, però en el partit final de dobles queien per un ajustat 2 a 3. Finalment, les balaguerines s’imposaven en el darrer encontre contra el Mediterraneo-València per 4 a 2, amb dos partits guanyats per Loredana Dorca i dos més per Gemma Lladonosa.
    El Balaguer Cudós Consultors tornarà a la competició els propers dies 25 i 26 de gener, a Reus, en que s’enfrontarà al Sabadell, al Terrassa, al Badalona i al Sant Cugat.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per