Canvis en la programació del Teatre Municipal en el cicle d’hivern 2020

    El Teatre Municipal de Balaguer s’ha vist obligat a modificar sensiblement la programació del Cicle d’Hivern 2020 per motius aliens a la seva voluntat.
    Així, en el lloc de l’obra El pare de la núvia, que havia de representar-se el 23 de febrer, s’hi representarà La dona del 600, prevista inicialment pel 15 de març, però que amb aquests canvis, es veurà a Balaguer el 23 de febrer.
    Pel 15 de març, es veurà  l’obra “Jerusalem”, que no estava prevista per aquesta temporada. Un dels èxits del passat Grec i de l’actual temporada a la cartellera de la capital catalana i que porta a escena Julio Manrique i que té com a cap de cartell a l’actor Enric Arquillué.

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per