Balaguer es volca un any més en els actes per recaptar diners per la Marató

La quantitat encara no es definitiva, ja que hi ha activitats pendents de comptabilitzar i celebrar

 

    Balaguer s’ha tornat a convertir en una ciutat solidària amb La Marató de TV3. Des de l’organització s’ha avançat que la xifra recaptada fins ara és de 14.699 euros. Aquesta xifra encara no és definitiva, ja que encara hi ha alguna activitat pendent de comptabilitzar i altres pendents de celebrar. De fet les associacions i entitats de la ciutat, juntament amb la comissió organitzadora creada per diferents col·lectius i l’Ajuntament de Balaguer, han confeccionat enguany un programa amb diferents activitats que s’han anat realitzant des de principis de mes i que s’allargaran fins a finals de desembre. El gruix de les activitats, però, es va fer diumenge a la plaça del Mercadal.
    Durant el mati es va celebrar la Marató Artística, amb diferents actuacions d’entitats de la ciutat relacionades amb el món musical.
    A part també, durant tot el matí els assistents van poder fer tallers didàctics i musicals, a més de participar en sortejos, venda de productes solidaris i, entre altres activitats, també muntar a cavall, saltar en inflables o pujar als vehicles dels bombers.
    També es va oferir una xocolatada solidària, a càrrec de l’Associació de Comerciants i es van poder observar els arbres participants al concurs d’ornamentació d’arbres i material de Nadal reciclat per part de les diferents escoles de Balaguer, a favor també de La Marató.
    Aquests van ser actes que es van fer durant el diumenge a la Plaça Mercadal, però dies abans ja s’havien fet altres activitats per recaptar diners d’entitats, clubs, escoles i ampes, així com encara hi ha alguns actes que es celebraran els dies posteriors de la Marató, per això que encara no es pot donar una xifra. Molts pobles de la Noguera també han fet activitats solidàries.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per