3a Trobada dels voluntaris del Projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera

990 persones són beneficiàries d’Àgape, derivades de Serveis Socials, Càritas i Creu Roja

 

El passat dilluns 9 de desembre el Consell Comarcal de la Noguera va organitzar una trobada de les entitats i de les persones voluntàries que col·laboren en el projecte Àgape, Aliments Solidaris de la Noguera.
    Les entitats referents del Projecte Àgape són el Consell Comarcal, Càritas i Creu Roja, que gestionen i tiren endavant el dia a dia d’aquest banc d’aliments solidaris de la Noguera, amb punts de distribució a Balaguer, Artesa de Segre i Ponts. També destaquen com a col·laboradors essencials La Caixa i l’Ajuntament de Balaguer, l’Ajuntament d’Artesa de Segre i l’Ajuntament de. Ponts. A més a més, hi tenen un paper important totes les escoles i instituts de Balaguer, l’Associació L’Estel, el Grup de Monitors Lluís Garrofé, la Comunitat Islàmica de Balaguer i l’Església Paraula de Fe de Balaguer, ja que tots ells amb les seves recollides d’aliments han contribuït a poder ampliar el nombre de persones beneficiàries.
    La vicepresidenta del Consell Comarcal, Anna Maria Calvís, va agrair a totes les entitats i persones voluntàries la seva col·laboració i compromís solidari amb Àgape.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per