Íker Castillo i Gerard Navas es proclamen sotscampions de Catalunya de Pàdel

El balaguerí Íker Castillo i el seu company Gerard Navas s’han proclamat sotscampions de Catalunya de Padel 2019 en categoria aleví. El torneig que tanca el Circuit Català de Pàdel de la Federació Catalana, celebrat del 20 de novembre a l’1 de desembre a les instal·lacions del BPI-Barberà Padel Indoor amb una participació record de 234 parelles inscrites.
    Els dos joves jugadors del Padelindoor Lleida tanquen una temporada 2019 espectacular plena d’èxits on han aconseguit 5 títols i 3 sotscampionats, a més d’arribar a 1/8 de final del Campionat Mundial de Padel Menors a Castelló que els va situar dins de les millors 16 parelles del món. El Campionat d’Espanya serà el principal objectiu per a l’Íker i el Gerard, la propera temporada.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per