S’estrena el segon cicle d’espectacles familiars de petit format l’Emboirats

    ‘Les set cabretes i el llop’ de la companyia Xip Xap va ser l’espectacle d’estrena de la segona temporada del Cicle Emboirats, els espectacles familiars de petit format que aquest diumenge es va celebrar al casal Lapallavacara.
    Després de l’èxit de la primera edició així com també de l’Assoleiats, des de l’àrea de cultura de l’Impic s’ha volgut donar continuïtat amb aquest tipus d’espectacles familiars que tenen com a escenari els diferents equipaments de la ciutat.
    Com a novetat d’enguany es limitarà el nombre d’espectadors dels diferents equipaments segons el seu aforament i també es cobrarà un euro per entrada per cada espectador major d’un any.
    La resta d’espectacles seran: ‘Mag Màgia’, amb Enric Magoo, el dia 12 de gener a la Biblioteca Margarida de Montferrat i amb un aforament de 80 espectadors; ‘Pianissimo Circus’ de Cirquet Confetti, el 26 de gener a l’Escola Municipal de Música, a la Sala del Centre Cívic i aforament de 150 persones; el cicle continuarà el 12 de febrer amb ‘Els contes de les 1001 nits’, al Museu de la Noguera, amb un aforament de 80 espectadors; i el 2n cicle Emboirats acabarà el dia 1 de març amb l’espectacle ‘Gran Reserva’ de Monti&Cia, al Teatre.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per