La ZER Montsec ha guanyat una beca d’immersió lingüística en llengua anglesa

    Aquest curs escolar, la ZER El Montsec ha presentat un Projecte per obtenir una beca d’immersió lingüística i participar en el programa nacional de Rutes Científiques, Artístiques i Literàries amb Immersió Lingüística en Llengua Anglesa, organitzades pel “Ministerio de Educación y Formación Profesional”. Aquest projecte que s’ha elaborat està relacionat amb un tema específic: “Urbanisme sostenible, ciutats respectuoses amb el medi ambient”.
    Aquest programa concedeix 48 beques a diferents escoles de tot el territori espanyol. De més de 350 sol·licituds, el projecte de la ZER El Montsec ocupa la 17ena posició i ha guanyat una d’aquestes beques per poder realitzar la Ruta número 7 on es visiten les Comunitats Autònomes de La Rioja i El País Basc.
Així doncs, 24 alumnes de Cicle Superior de la ZER El Montsec van realitzar aquest viatge la setmana del 17 al 23 de novembre. Tant els mestres com els alumnes van estar molt contents i contentes de poder gaudir d’aquesta experiència i han après moltes coses visitant llocs entranyables.
    A més a més, van compartir aquesta ruta amb una altra escola de Villamalea (Albacete) i van tenir l’oportunitat de conèixer nous amics i amigues.

 

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per