L’Institut Ciutat de Balaguer participa en un projecte internacional Erasmus +

L’Institut Ciutat de Balaguer juntament amb l’institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques, i dos centres més alemanys,  participen en el projecte internacional Erasmus+ per posar en pràctica un nou sistema d’aprenentatge social, anomenat SOS ((Social Online Service), amb una durada de dos anys, amb alumnes de 3r d’ESO.
    El projecte ja va començar el passat mes d’octubre quan el professorat del Ciutat de Balaguer, juntament amb professors alemanys i de Les Borges Blanques, van poder participar en el primer taller per al professorat dins del projecte Erasmus + SOS, organitzat per l’institut Gustav Walle Schule de Würzburg. La primera trobada va consistir en diverses sessions sobre Service Learning (aprenentatge social) i una visita a la ciutat de Berlín. Aquest mes de novembre, i durant una setmana, un grup de 8 alumnes de cada un dels centres participants i els seus professors han participat en la primera trobada del programa organitzada per l’institut Josep Vallverdú, on els joves estudiants tenien com a objectiu detectar problemes de l’entorn proper, per després aportar solucions que tinguin un  impacte real en la comunitat.
    L’objectiu és col·laborar amb altres països de la Unió Europea per donar als alumnes una visió molt més enriquidora.

 

 


 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per