L’Escola Vedruna Balaguer organitza un any més el festival solidari del Domund

L’Escola Vedruna Balaguer, com cada any, du a terme un seguit de campanyes per reforçar valors com la  solidaritat, la dignitat,  l’esforç, la generositat o la justícia, tan fonamentals en la formació integral de la personal.
    La primera d’elles es va celebrar els proppassats dies 23 i  24 d’octubre, coincidint amb la celebració del festival del Domund. Els diners recaptats, 6.937 euros, anaven destinats a tres projectes que es duen a terme a les ciutats de Sullana i Celendín del Perú.
    Per altra part, s’han lliurat al bisbat d’Urgell la quantitat de 730,33 euros, provinents de la postulació, per a les missions que l’Església s’encarrega de portar a la pràctica en aquells indrets o àmbits  on la seva labor i ajuda són necessaris.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per