L’Associació de Comerciants ACB presenta una nova campanya per aquest Nadal

L’Associació de Comerciants ACB Balaguer, presenta una nova campanya per impulsar el comerç de la ciutat durant aquestes festes nadalenques.
    Amb l’eslògan “Aquest Nadal, el comerç de Balaguer et porta de creuer”, els establiments associats repartiran des del 3 de desembre fins els proper 5 de gener, unes butlletes, amb les que per cada compra es participarà en un sorteig per fer un creuer, per a dues persones amb la companyia Costa Smeralda. El sorteig de totes les butlletes participants es realitzarà el divendres 10 de gener. Els establiments adherits a l’Associació amb aquesta campanya volen premiar la fidelitat dels seus clients portant-los de creuer.
    Per altra banda, el proper 15 de desembre,  l’Associació participarà un any més en la Marató de TV3, enguany celebraran la 9a edició del concurs “Decoració d’arbres de Nadal amb material reciclat”  on tots els escolars de la ciutat i de localitats properes crearan i decoraran un arbre de Nadal. S’escollirà dos arbres que seran premiats amb activitats culturals a la província de Lleida. Durant el matí, des de l’Associació de Comerciants es repartirà coca i xocolata fent un donatiu d’un euro que anirà destinat a la Marató.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per