Fira Mercat de Santa Llúcia a Balaguer el proper dissabte 7 de desembre

Una de les fires amb més història anomenada també Fira dels Alls, rememorant antigues tradicions

 

    El centre històric de Balaguer aplegarà aquest dissabte 7 de desembre, una nova edició de la Fira Mercat de Santa Llúcia, amb la participació d’unes 90 parades, donant el tret de sortida a les festes de Nadal.
    La Fira de Santa Llúcia recorrerà els carrers dels centre històric: carrer d’Avall, la plaça de Sant Jaume, el carrer de l’Escala, la plaça del Pou, el carrer Major i part dels porxos de la plaça del Mercadal.
    Com a novetat, enguany es podrà degustar la sopa d’all, amb la intenció de recuperar antigues tradicions, que la prepararà l’Associació Dona Rural amb una recepta escrita pel divulgador i escriptor gastronòmic Josep M Morell. També faran la “llonganissada” popular per recaptar diners per la Marató.
    Les parades amb complements, bijuteria, regals, ornaments, arbres i flors de Nadal, figuretes de pessebre, vidre gravat, i ganxet fins a diferents productes gastronòmics de proximitat com els torrons, el vi i el cava, la cervesa artesana, els formatges o els embotits.
    Paral·lelament hi haurà un espai infantil a la plaça del Pou amb un concurs de dibuix, un taller infantil de torns de fusta pel mati. Per la tarda arribaran les tres patgesses Albaflor, Dolldargent i Ditsdeseda, encarregades de rebre tots els nens i nenes que ho desitgin i que podran dur les seves cartes i xumets.
    També, en el marc de la Fira de Santa Llúcia, la comissió de la festa “Balaguer per la Marató”,  que tindrà lloc a la ciutat el diumenge dia 15, faran una paradeta on vendran diferents articles i també els ja tradicionals estels que lluiran, de nou, al Passeig de l’Estació i a la plaça del Mercadal durant les festes de Nadal. També el taller l’Estel ha preparat unes bosses per tal de recaptar fons per La Marató i que vendran a la seva parada habitual.

 

 

  

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per