El proper dissabte 7 de desembre la Fira de les Aspres a Os de Balaguer

Un any més, l’Associació d’Empresaris i Comerciants de la Noguera Alta organitza la Fira de les Aspres – Fira de la Suca a Os de Balaguer. La fira es durà a terme el dissabte 7 de desembre des de les 9 del matí i fins a les 2 del migdia.
    Un any més, l’activitat començarà amb el tradicional esmorzar gratuït per a tothom amb pa torrat, oli i mel, la Suca. Durant el matí hi haurà la mostra de botigues i productes artesanals amb tastos d’oli, mel i torró, tots originaris de la serra del Montsec. També es podrà veure l’actuació dels Grallers d’Os de Balaguer i es farà una gimcana gastronòmica.
També es podrà veure l’exposició ‘els artistes van amb tractor’ de Sara Boldú, a la Sala Sant Antoni. Per a públic infantil s’oferiran també jocs i passejades amb poni.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per