El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recollir 16.223 kg de menjar

Els passats 22 i 23 de novembre es va dur a terme a tot Catalunya el Gran Recapte d’Aliments. Malgrat la intensa pluja del divendres a la tarda, Balaguer va recollir 16.223 kg d’aliments, entre els deu establiments comercials. Una gran xifra, de la qual els aliments més recollits van ser llet, arròs, pasta i llegums cuits.
    Miquel Trilla, director de Càritas Parroquial de Balaguer i organitzador del Gran Recapte a la ciutat, manifesta el seu agraïment a l’Institut Almatà, Escola Pia, Servei de Rehabilitació Comunitària CAP, Institut Ciutat de Balaguer, l’Escola Vedruna, l’Escola de monitors Gaspar de Portolà, l’Institut de Bellcaire, l’Església Evangèlica Paraula de Fe, la Casa de Andalucia, Creu Roja i Protecció Civil, a part dels nombrosos voluntaris particulars que van assistir, alguns ja habituals i altres que van col·laborar per primer cop. A tots un especial agraïment així com també a tots aquells que van fer entrega d’aliments pel gran recapte.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per