El CEI de Balaguer acollirà un curs d’auxiliar de Veterinària al gener

El CEI de Balaguer acollirà a partir del gener del 2020 un curs d’auxiliar de Veterinària. El curs s’iniciarà gràcies a la col·laboració entre la Paeria de Balaguer i la Fundació Privada d’Indústries de la Carn, que és l’organitzadora del curs, i el propi CEI Balaguer.
    Aquest curs permetrà als assistents que el completin una inserció laboral en els diversos escorxadors de la zona de Lleida i comarques, que començarà el 24 de gener del 2020, acabarà el 27 de març i es farà presencialment els divendres de 3 de la tarda a 8 del vespre, la part teòrica presencial. La resta de la formació consisteix en una part teòrica a distància i la part pràctica.
    Els requisits per fer el curs es limiten a disposar de carnet de conduir. Els interessats es poden adreçar al mateix CEI o bé a l’adreça formacio@ffic.eu

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per