Dos victòries seguides pel Sisvial Club Bàsquet Balaguer en partits complicats

La pròxima jornada el Balaguer jugarà a casa contra el CB Cerdanyola B que és el 6è classificat

 

El passat 25 de novembre el Balaguer rebia la visita del club esportiu Sfèric de Terrassa, un equip de mitja taula amb un victòria menys que els balaguerins.
    El Balaguer es va posar per davant del marcador tan sols començar el partit, i seguiria sent així fins al final del matx. Tot i això, el partit va ser igualat, i en cap moment els Balaguerins aconseguien distanciar-se en el marcador, 17-12 a la fi del 1r quart i 27 – 20 a la mitja part.
    A la represa, es va poder veure la mateixa tònica, un Balaguer que portava el ritme del partit, però una bona defensa dels visitants propiciava que els balaguerins no despleguessin el seu potencial en atac.
    Al principi de l’últim quart, el desencert de cara a cistella, i uns ràpids contraatacs dels terrassencs, propiciaven que aquests s’apropessin al marcador 45-42, i tinguessin opcions finals de victòria. Però a partir d’aquí, el Sisvial es va posar mans a la feina, i amb una bona defensa i uns atacs amb més circulació de pilota aconseguien posar la suficient distància al marcador perquè la victòria és quedés a casa, la 5a de la temporada, amb un marcador de 60-53.
    Aquest diumenge 1 de desembre, els balaguerins aconseguien un victòria de prestigi en la pista d’un complicat Santpedor, rival directe a la classificació.
    Tot i que els balaguerins van començar el partit molt inspirats, 8-15 a la fi del 1r quart, el Santpedor va posar les coses difícils amb una gran defensa i evitant que el Balaguer jugués amb comoditat com al primer quart; i recuperant l’avantatge al marcador 25-27 a la mitja part.
    A la represa el partit va agafar una dinàmica negativa degut a decisions arbitrals que van propiciar que el joc s’enterbolís i el ritme del partit es va trencar pels balaguerins, i el 3r quart acabava amb empat a 43.
    Tot i les contínues decisions arbitrals també durant el 4 quart, el Balaguer es va refer, i amb serenitat, lluita i coratge va aconseguir no perdre de vista l’objectiu de lluitar per la victòria, i a amb un parcial de a 10 a 18 aconseguia guanyar el partit, deixant el marcador per 53-61.
    Aquest proper cap de setmana, no hi haurà partits i ja serà després del pont que el Balaguer rebrà a casa el CB Cerdanyola al Dia “B” el proper dissabte 14 de desembre, un rival que va sisè a la classificació, dos llocs més per damunt del Balaguer.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per