Dos victòries més pel Balaguer Piera Ecoceràmica continua líder de la taula

    El Balaguer Piera Ecoceràmica segueix imbatut i sumant punts jornada rere jornada.
    El passat diumenge 24 de novembre, va repetir una nova victòria a la pista del Torrelavega (Cantàbria) per un contundent 1 a 5. Natàlia Prosvirnina va obrir el marcador imposant-se a l’hongaresa Nora Haraszti per 0 a 3, i posteriorment repetiria el mateix marcador davant Cristina Santiago. Svetlana Bakhtina es va imposar també a Santiago per 0 a 3 i a Eloisa Barreda pel mateix marcador, mentre que Anna Biscarri es va imposar a Nayara Fernández per 1 a 3 i va cedir l’únic punt davant Haraszti per 3 a 0.
    Aquest cap de setmana el Balaguer Piera Ecoceràmica ha seguit amb el seu camí de victòries a la lliga de la Divisió d’Honor Femenina guanyant al Visit Pontevedra per 4 a 2 a la pista del Pavelló Molí de l’Esquerrà. Natàlia Prosvirnina s’ha imposat a la russa Daria Kuskova per 3 a 1 i a Mar Rivas per 3 a 0. Svetlana Bakhtina ha guanyat Nosa Bernardez per 3 a 0, i a Daria Kuskova pel mateix marcador de 3 a 0, mentre que Anna Biscarri ha perdut els seus dos partits davant Mar Rivas, per un ajustat 2 a 3, i de Noa Berardez per 0 a 3.
    Aquesta és ja la 10a victòria del Balaguer Piera Ecoceràmica, que no ha sofert encara cap derrota aquesta temporada.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per