Conferència “El retorn dels llops a Catalunya” amb el Centre Excursionista

L’últim acte del cicle es farà el proper divendres 13 de desembre al Museu de la Noguera amb una conferència

 

Durant tot aquest any s’ha celebrat “L’any dels llops”, promogut pel Centre Excursionista de Balaguer, la Biblioteca Margarida de Montferrato i el Museu de la Noguera. Un programa d’activitats que es va pensar per conèixer els principals escenaris de la novel·la “Els llops” del balaguerí  Francesc Puigpelat.
    Durant l’any s’han fet conferències, excursions històrico-literàries, creant una ruta literària que combinava la part literària amb la part històrica per conèixer d’aprop els indrets que parla la novel·la, amb una bona assistència de públic.
    El proper divendres 13 de desembre es farà la clausura d’aquest cicle, amb la conferència “El retorn dels llops a Catalunya”, a les 20 h, al Museu de la Noguera i serà impartida per l’expert Gabriel Lampreave, coordinador de la Comissió de seguiment del llop a Catalunya.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per