ClickAlgerri l’exposició de playmobils més solidària el dies 7 i 8 de desembre

Click Algerri obrirà les portes de la seva 9a edició el dia 7 de desembre al Local Social d’Algerri. Durant dos dies, es podran visitar els diorames dissenyats tan pels expositors habituals com pels participants en el concurs de diorames; així com visitar l’exposició fotogràfica «El joc de la vida» i les fotografies participants en el tradicional concurs «Fotoclick».
    L’entrada a les exposicions és gratuïta. Tot i així, els visitants que ho desitgin, podran participar a les activitats «Buscaclick» o al sorteig solidari. Els beneficis recaptats als diferents concursos i sortejos de playmobils, donats per diferents col·laboradors, aniran íntegrament destinats a la Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties minoritàries.
    Per segon any consecutiu l’Agrupació de Comerciants d’Algerri, durant tota la setmana prèvia a la celebració de ClickAlgerri muntaran petits diorames als seus establiments. Addicionalment, dissabte al matí, tindreu l’oportunitat de veure aquestes petites recreacions i participar en un nou sorteig solidari seguint el recorregut per les diferents botigues participants. Diumenge al matí, trobareu un petit mercat amb productes locals, artesans i de proximitat.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per