Camarasa celebrà el “Ranxo del Vaguista” aquest diumenge dia 1

Camarasa ha celebrat aquest diumenge dia 1, el segon “Ranxo del Vaguista”, una festa per  commemor el centenari de l’inici de la Vaga de la Canadenca, dels obrers que treballaven en la construcció de la central hidroelèctrica d’aquest municipi que van iniciar una vaga amb la que es va aconseguir, entre d’altres drets, la jornada laboral de 8 hores. La celebració d’aquest ranxo és per recordar els recaptes que es van fer en aquells temps pels treballadors en vaga.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per