Balaguer es suma un any més en els actes per recaptar diners de la Marató

Els actes centrals del programa d’activitats tindran lloc el dia 15 coincidint amb la celebració a TV3 de La Marató.
    Es faran novament a la plaça del Mercadal i començaran a les 11 h del matí. Hi haurà tallers didàctics, musicals, sortejos, venda de productes solidaris i, entre altres, també hi seran presents els bombers que un any més aproparan els seus vehicles per tal de deixar-hi pujar als menuts de la família.
    Paral·lelament tindrà lloc, al mateix indret del Mercadal, la Marató artística on hi participaran diferents entitats relacionades amb el món musical, esdevenint un espectacle constant al llarg del matí en un escenari muntat per l’ocasió. Les actuacions dels amics de l’acordió de Balaguer Akordionik, el grup Veus Canores, la Colla Sardanista Verge del Miracle, l’Aula Municipal de Gimnàstica Rítmica, la Xemeneia escola de dansa municipal, l’Esbart Dansaire Castell Formós, l’escola de Dansa Montse Miret, el grup Country Punta Taló, el Swing Noguera i  l’Orfeó Balaguerí seran els encarregats de fer gaudir al públic, i tothom que desitgi presenciar alguna actuació podrà llogar una cadira a 2 euros per tal de recaptar fons.
    Es podrà aprendre a picar bastons, esmorzar per un euro, fer tallers de plantes i llavors, inflables pels més petits, una paella popular, manualitats i tallers didàctics pels més petits durant tot el mati a la plaça Mercadal.
    Com a novetat, els comerços del centre històric obriran aquell dia durant tot el matí.
    Caminades, esmorzars solidaris, tallers de decoració nadalenca, actuacions musicals i esdeveniments esportius entre altres són algunes de les activitats que es faran els dies previs a la  celebració del dia de la Marató de clubs, Ampes i diferents entitats de la ciutat.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per