Actes per commemorar el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones

Amb motiu de la commemoració del Dia internacional, el 25 de novembre, per a l’eliminació de la violència envers les dones, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal de la Noguera enguany hi ha participat en diferents activitats que tenen per objectiu sensibilitzar i conscienciar la ciutadania respecte d’aquesta problemàtica i respecte de la necessitat de posar-hi fi.     
    El dia passat 24 de novembre va tenir lloc la 8a edició de la Cursa de la Dona, organitzada conjuntament entre el Consell Comarcal de la Noguera i la Paeria de Balaguer, que va anar precedida per l’acte commemoratiu amb la lectura del manifest del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, aquest any a càrrec de les jugadores del Club de Bàsquet Femení de Balaguer. Una batucada a la sortida i arribada de la cursa, una sessió d’stretching i una gran llaç humà de color lila, fotografiat des de l’aire. Seguidament ses va ballar la Flashmob, a càrrec del Club de Gimnàstica Rítmica de Balaguer, ha convidat els assistents a fer una coreografia al ritme de la música.
    El mateix dia 25 de novembre, al Consell Comarcal es va fer una aturada a les 13 hores, per llegir el Manifest elaborat i consensuat per la Generalitat de Catalunya, juntament amb les Diputacions de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, l’Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis per renovar el compromís en la lluita contra la violència masclista.
    També el dia 29 a les 19.30 hores a la sala actes de la Paeria de Balaguer, xerrada “Violències masclistes i digitalització: opressions i resistències”, a càrrec de la Sra. Marta Roqueta Fernández. Seguidament els assistents van llegir un manifest en record a les víctimes de la violència masclista d’aquest any. Es va encendre una espelma en record a cada una d’aquestes dones, formant un llaç.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per