Sis projectes en els primers pressupostos participatius de la Paeria de Balaguer

La passada setmana es van presentar a la Sala d’actes de la Paeria de Balaguer els sis projectes dins de la partida del pressupost participatiu, per decidir entre els balaguerins en què s’inverteix una part del pressupost municipal.
    Les sis propostes que es portaran a votació són: la revegetació de l’Avinguda Països Catalans amb un pressupost de 39 mil euros; l’adequació de la vorera del pavelló Molí de l’Esquerrà amb 59 mil euros; el projecte d’adequació i millora del parc infantil annex del col·legi Mont-roig amb vora 72 mil euros; la substitució de les cistelles de bàsquet del pavelló 1r d’octubre amb 44 mil euros; la retirada de la pantalla visual i instal·lació de zones d’ombra a les piscines del Secà amb 10 mil euros i la senyalització urbana amb 30,5 mil euros.
    El passat dimecres 13 de novembre, es va fer la presentació i sessió informativa dels objectius i fases del procés, així com les propostes que es presenten per aquest any i la manera de votar.
    Les diferents propostes es podran votar del 14 al 21 de novembre, tots els empadronats a Balaguer, majors de 16 anys podran escollir fins a 3 propostes, presencialment amb una butlleta física o bé en línia a través de l’APP “bústia ciutadana”o a través de la web femlanostra.balaguer.cat
    El pressupost participatiu compta amb una partida de 150.000 euros. Els resultats es faran públics el proper  dilluns dia 25 de novembre.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per