Rosamari Carulla i Víctor Puyuelo guanyadors de la 39a edició de la Cursa del Sant Crist

    La Cursa del Sant Crist de Balaguer, una de les proves més veteranes del panorama atlètic lleidatà, celebrada el passat 9 de novembre, va tenir uns guanyadors també clàssics: Víctor Puyuelo i Rosamari Carulla imposant-se a la prova llarga, en una jornada que va aplegar prop de 300 corredors i que també va celebrar una caminada popular.
    Enguany s’arribava a la 39a edició, una cita organitzada pels Runner’s Balaguer amb el suport de l’Ajuntament de Balaguer i puntuable per a la Lliga Ponent en les seves dos distàncies, 5 i 10 km. El triomf en la categoria masculina va ser per  Víctor Puyuelo (CA Oroel Jaca) amb un temps de 33.34, pel davant de Xavi García (FACVAC/Ronhill Team), i de Bernat Barnés (Pedala.cat).
    En dones, la més ràpida va estar la gran dominadora de les darreres curses, Rosamari Carulla (Logiesport La Guineu) amb un crono de 39.59, seguida d’Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) i de Montse Magallón.
    Pel que fa als 5 km, en homes es va imposar Raúl Barrios (Run Gim43), seguit de dos representants dels Xafatolls: Josep Ramon Sanahuja i Genís Alías. En dones, Antonia Argilés (Clos Pons Thai Runners), pel davant de dos corredores de l’equip Esports Truga: Laura Pallejà i Cecilia Coromina.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per