Presentació del llibre “Avi, et trauré d’aquí” divendres 22 de novembre

Aquest divendres 22 de novembre, a la sala Maria Rúbies del Consell Comarcal, es farà la presentació del llibre “Avi, et trauré d’aquí”, de Joan Pinyol, autor del llibre, que parla sobre la lluita per desenterrar la memòria republicana del Vall de los Caídos.
    Joan Pinyol, llicenciat en Filologia catalana i catedràtic d’ensenyament secundari, presentarà aquesta obra, fruit de la promesa que l’autor va fer a Joan Colom, l’avi que no va conèixer, un republicà exhumat d’una fossa comuna de Lleida per la dictadura i traslladat al Valle de los Caídos sense el permís de la família.
    La presentació és organitzada per l’Associació Batalla del Segre amb la col·laboració de el Consell Comarcal de la Noguera.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per