Os de Balaguer acull l’exposició de Sara Boldú “Els artistes van amb tractor”

    Os de Balaguer va inaugurar aquest diumenge 17 de novembre l’exposició “Els artistes van amb tractor” de la videoartista Sara Boldú. Aquesta exposició fotogràfica mostra com l’acció humana, a través de l’agricultura, dibuixa el paisatge talment com una obra d’art.
 La videoartista Sara Boldú (Les Borges Blanques, 1977), ha recorregut l’activitat agrícola de diversos pagesos per enregistrar els diferents estadis (llaurar, segar, esporgar, collir, veremar, etc.) i cultius (pera, poma, préssec, vinya, ordi, olives, ametlles, etc.). Aquest homenatge a la pagesia i a la terra, aterra a Os de Balaguer després de passar pel Centre de la Cultura de l’Oli de La Granadella, al Niu Espai Artístic Contemporani de Barcelona, l’Espai Macià i la Cafeteria Slàvia de Les Borges Blanques.
 L’Associació de comerciants i empresaris de “Les Aspres del Montsec” ha fet possible la realització de l’exposició al poble, que es podrà visitar a l’Ermita de Sant Antoni d’Os de Balaguer fins el 21 de desembre.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per