Les noies del Cudós Consultors CB Balaguer guanyen dos partits seguits

Les balaguerines van sisenes en la classificació amb cinc partits guanyats i tres de perduts

 

    El passat 11 de novembre, en la setena jornada de lliga, el Balaguer buscava retrobar-se amb les bones sensacions que li havien mancat els darrers partits.
    Les visitants es van proposar marcar el ritme del partit d’inici, i ja ben aviat s’escapaven en el marcador, 11-20 al final del primer període. En el segon la tònica va seguir igual, i les grana anaven al descans amb un còmode 23-40.
    Lluny de rendir-se, el filial del BF Viladecans va plantejar una defensa activa i agressiva que va posar en problemes a les balaguerines, erràtiques i precipitades en ocasions, que veien com el Viladecans es posava a 8 punts al marcador. Però des d’aleshores, el Balaguer va retrobar el bon joc i recuperava l’avantatja. En el darrer quart, les grana van fer gala de la seva millor versió i finalitzaven el matx amb un clar 46-76, una victòria important que deixava l’equip amb bones sensacions per rebre al següent rival.
    Pel que fa al partit d’aquest últim cap de setmana, jugaven la vuitena jornada de lliga, al Pavelló 1r d’Octubre, on el Balaguer s’enfrontava amb un rival que ocupava la part alta de la classificació, el CB Samà Vilanova.
    Les locals van sortir molt endollades, i així ho va mostrar un parcial d’inici de 7-1, malgrat aquest bon inici, les Vilanovines van ajustar el seu nivell de joc contra un Balaguer que es mostrava passiu davant aquest canvi, i que va veure com s’arribava amb un ajustat 20-20 al marcador al descans.
    A la represa el Balaguer va mostrar el seu millor joc, un atac fluid, amb ritme i una defensa molt sòlida que permeté a les de la Noguera escapar-se de fins a 16 punts en el marcador, uns tretze minuts brillants. Però a manca de sis minuts el Balaguer va relaxar-se, amb una defensa passiva i un atac menys intens, va veure com el Samà retallava distàncies, i veure fins i tot perillar el partit quan a falta de menys d’un minut les visitants van anotar dos triples consecutius que les posava a un punt del partit.
Malgrat tot, la victòria es va acabar quedant a casa.
    Les balaguerines ja pensen en el següent partit a la complicada pista del Sant Nicolau, un rival en ratxa que es manté amb les mateixes victòries que les grana.
    Aquestes últimes victòries consecutives per les balaguerines han estat una dosi d’ànims essent sisenes a la classificació amb cinc victòries i tres derrotes.ç

 

Les balaguerines jugaran el proper partit contra el Sant Nicolau, un equip que porta les mateixes victòries

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

El Gran Recapte d’Aliments a la ciutat de Balaguer va recol...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per