Lapallavacara organitza diferents activitats durant els mesos de novembre i desembre

    Durant l’any el casal Lapallavacara organitza diferents tallers i cursos de temàtiques diverses i  encarat per a públics diferents.
    El passat divendres 15 de novembre, hi havia una xarrada a càrrec de Carlos Garcia, sota el títol ‘Aprenent a invertir. El meravellós món dels fons d’inversió’, amb un gran nombre d’assistents que van poder escoltar i prendre nota de consells d’estalvi i una manera d’inversió correcta i segura.
    Dissabte el grup Bandelpal va organitzar un taller de percussió per aprendre a tocar diferents instruments de percussió, a un públic major de 16 anys, que no calia que tingués coneixements previs i tampoc calia portar cap instrument.
    Per altra banda, aquest dissabte dia 23, a partir de les 17.30 h, un taller de defensa personal femení, on es donaran coneixements per utilitzar diferents tècniques per guanyar seguretat i confiança en una mateixa. El taller és gratuït i anirà a càrrec de Sempreviva La Noguera.
    Ja de cara a les festes de Nadal, el divendres 29 de novembre, a partir de les 20 h del vespre, Planet Flor s’encarregarà de fer una taller de decoració nadalenca als participants que tinguin ganes d’aprendre a fer una composició floral nadalenca per decorar aquestes festes. El taller val cinc euros i ja inclou el material que es necessitarà.
    Les inscripcions es poden fer des del web de l’ajuntament www.balaguer.cat, a través d’un formulari.

 

 

 

Please reload

Notícies  Destacades

Exposició “Impactos” de Ramón Cerezo a la Fundació Margueri...

1/4
Please reload

Please reload

@ Dossier P&M S.L. - Sant Lluís, 36 - BALAGUER (Lleida)

Telf. 973 448 273  //  e-mail: redaccio@revistagroc.com

Publicació controlada per